VACATURE HORTIHEROES: TECH STARTUP & TALENT SCOUT - 8/16 UUR (parttime/bijbaan) - Hortiheroes (2024)

We zijn op zoek naar versterking van het team met een parttime Tech & Talent Scout. Ben jij die jonge ambitieuze vernieuwer die de taal van de tuinbouw en (tech) startups & studenten spreekt?

WE ARE HORTIHEROES

At HortiHeroes, we work on attracting, connecting and developing talent and technology in and for the Food & Flower industry. And by talent we mean students, startups and enterprising (young) professionals. Because they are the driving force behind innovation in the Food & Flower industry. They develop new technologies and business models. While studying, with their own company, or at the company where they work.

In five years, nearly 100 professionals participated in our development programs, we support 14 startups in their mission, we have 3,500 followers online and we host 500+ participants annually for events and fieldtrips; from Paris to Berlin and from Eindhoven to Delft.

ZERO HUNGER IN A LIVEABLE WORLD

The ultimate goal of HortiHeroes? Growth. Growth as a person, growth of future-proof companies in this sector and, above all, growth of a healthy, green and liveable world.

LET’S TALK ABOUT YOU

We zijn op zoek naar versterking van het team met een parttime Tech & Talent Scout. Ben jij die jonge ambitieuze vernieuwer die de taal van de tuinbouw en (tech) startups & studenten spreekt?

TECH & TALENT SCOUT PARTTIME

Als Tech & Talent Scout ben je verantwoordelijk voor het vinden en aantrekken van de beste (inter)nationale tech startups voor de uitdagingen in de Food & Flower industrie.

Je legt tech startups uit hoe we ze kunnen helpen met het valideren van hun innovatie in ons ecosyteem, verzorgt intake gesprekken, bereidt selectie momenten voor en verbindt hen na toelating met de relevante bedrijven.

Je werkt tussen en voor ambitieuze ondernemers die met hun bedrijf bij willen dragen aan het duurzaam voeden en vergroenen van de wereld.

In deze rol werk je samen met de Community & Startup Lead (Fabienne van der Klugt) en spreek je met partners om de innovatieve uitdagingen en de waarde van een oplossing te snappen. Samen organiseer je activiteiten om de startups met elkaar, met klanten en met investeerders te verbinden en zichtbaarheid te geven in World Horti Center.

JOUW ROL ALS TECH & TALENT SCOUT

  • Scouting: je bent mede verantwoordelijk voor het hele proces van het vinden van veelbelovende founders, technologieën, teams, talent en startups de bijdrage aan de uitdagingen van de Food & Flower industrie (en de trends in de markt);
  • Screening: je bent medeverantwoordelijk voor de funnelvan HortiHeroes, doet de intake gesprekken en volgt op met potentiële startup founders. Je bent vaak het eerste contact met startups of studenten met een idee.
  • Selectie: samen met de Startup Lead faciliteer je het proces van selecteren van de beste en meest veelbelovende startup initiatieven voor onze partners middels een pitch middag met sector experts.
  • Waar mogelijk maak je zaken meetbaar en stuur je op data.
  • Je volgt het aanbod op (introducties, zichtbaarheid, etc.)
  • Proactief plannen en mee organiseren met activiteiten die bijdragen aan het aantrekken en verbinden van startups, studenten en afgestudeerden. Denk aan Hackathons, promotie Directeur voor 1 Dag, carrière beurzen en ons unieke Startup Dinner.

HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF

  • Je spreekt de taal van jonge (tech) vernieuwers, studenten en ondernemers in de Food & Flower (tuinbouw) industrie.
  • Je kunt werken met veel vrijheden, werkt gestructureerd, neemt initiatief en hebt oog voor detail.
  • Je bent een leergierige zelfstarter (0-3 jaar ervaring) met minimaal hbo werk- en denkniveau.
  • Je communiceert makkelijk op alle niveaus (in NL en ENG) en bent een goede luisteraar die kansen spot.
  • En het allerbelangrijkste: je bent super enthousiast om HortiHeroes en de community verder uit te bouwen met jouw frisse blik.

WE OFFER YOU

  • An internship in an enthusiastic, ambitious team at a great office in World Horti Center in Naaldwijk with the flexibility to work from other locations.
  • Toegang tot een netwerk van talent, startups en ondernemers van toonaangevende bedrijven waar je veel van kunt leren:
    • Uitbreiding van kennis van het startup-ecosysteem en open innovatie.
    • Leren hoe je startups beoordeelt op innovatie, team, tractie, verdienmodel en product-market fit.
    • Verbreding van de kennis van opkomende technologieën.
  • A job that has impact!

KENNISMAKEN?

Wij maken graag kennis met jou! Stuur een korte motivatie (video vinden we leuk, mail mag ook) en CV naar info@hortiheroes.com of mail voor vragen.

Acquisition in response to this vacancy is not appreciated.

VACATURE HORTIHEROES: TECH STARTUP & TALENT SCOUT - 8/16 UUR (parttime/bijbaan) - Hortiheroes (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 5668

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.